Sunrive - Lábasház sport

Bodrog, camping, foci, úszás, ital, kajak, kenu

Hol találhatod meg és mi is tulajdonképpen a Lábasház?

Magyarországon a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sárospatak Bodrog-híd déli hídfőjénél található. Megközelíthető az Árpád út felől, ahol rögtön egy kavicsos parkoló fogad. A bejáratnál láthatod a csónakházat, balra a homokos részt és a kavicsos közlekedő végén a bárpultot. A hely parkosított, virágokkal igényesen feldíszített, az igazi folyóparti hangulatot tükrözve.A Lábasház a kilencvenes évek közepétől üzemel, 2008-tól különleges rendezvények helyszínéül is szolgál. A hely minden nap nyitva várja látogatóit.


SZOLGÁLTATÁSOK: A part lehetőséget biztosít a „strandsportok” kedvelőinek is, ahol többek közt olyan sportokat lehet űzni, mint a lábtenisz, strandfoci, röplabda, vagy egyszerűen csak a csocsó. Ezeken felül a víz és a vízpart szerelmeseinek őrzött hajóparkolási lehetőséget biztosítunk. Ezen szolgáltatások mindegyike díjmentes. Térítéses szolgáltatásaink közt megtalálható a kenubérlés/szállítás, valamint túraszervezés. Díjmentes és fizetős szolgáltatásainkat egyaránt a hét minden napján igénybe veheted.


CAMPING: A fentieken kívül lehetőséged van kempingezésre, amelyet rendkívül kedvező áron biztosítunk számodra. Ára 800Ft/fő/éjszaka, mely tartalmazza a hideg-melegvizes zuhanyzó használatát, főzést szabadtűzön (melyhez bográcsot és állványt biztosítunk) vagy zárt térben gáztűzhelyen, illetve hűtő- és áramhasználatot.


A HÉTKÖZNAPOK IS SZÓLHATNAK A KIKAPCSOLÓDÁSRÓLHétköznap is számos lehetőség van a kikapcsolódásra, hiszen a Lábasház minden nap délelőtt 10 órától, akár hajnalig is fogad, ha éppen betérnél egy sörre (vagy kettőre) a barátaiddal. Nem csak hideg italok, hanem kivetítő is vár a parton.