Sunrive - Lábasház

HOGY MILYEN LEHET A BODROG PARTJÁN BULIZNI? TUDJ MEG MINÉL TÖBBET!RITKÁN ADATIK MEG, HOGY EGY FOLYÓ PARTJÁN, FESTŐI KÖRNYEZETBEN BULIZZ, VAGY ITALOZGASS TÁRSAIDDAL. NÁLUNK LÁTÓHATÁRON BELÜL TALÁLKOZIK A JELEN ÉS A TÖRTÉNELEM, HISZEN A SÁROSPATAKI VÁR "LÁBÁNÁL" TÖLTHETED EL NYÁR ESTÉID BARÁTAIDDAL.

BÁR SZOLGÁLTATÁSOKA bár kínálatában snackeket, hűtött üdítőket, alkoholos és alkoholmentes koktélokat, csapolt söröket, kávét, különféle borokat és pálinkakülönlegességeket is megtalálhatsz, kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Hétvégi rendezvényeinken ha megéheznél, hot-dogot és hamburgert is fogyaszthatsz.


HÉTVÉGI ÉLETHétvégén sem áll meg az élet a parton, ugyanis hangulatos szórakozási lehetőséget biztosítunk az ide látogatóknak. Péntekenként modern tánczene, valamint napjaink zenéi szólnak, szombaton pedig a 80-as, 90-es évek slágerei kapnak teret. Nálunk mindig megfordul valamilyen híresség.


Fellépőink közt szerepelt már: Dj. Szatmári feat. Jucus, Náksi Stereo Palma, Dj Lauer, Tommyboy, Voksán Virág, a Flamemakers, Varga Viktor, Benk Dénes, Bellus István, Josh és Jutta, Dj Newl és még folytathatnánk. A Lábasház rezidense DJ. PándiGábor, a miskolci EastSide Beach&Arena lemezlovasa.