Mobilandlaptop

használt és új mobiltelefonok adás vétele

Új és használt mobiltelefonok és laptopok, azok

alkatrészei értékesítése, javítása.


Mobil and laptop tartozék kis- és nagykereskedés


2012. októberében nyitottuk üzletünket ahol új és használ mobiltelefonokat, laptopokat valamint sokszínű változatos tartozékokat forgalmaztunk.

Üzletünket két éve bővítettük nagykereskedelmi területre melyet személyes kiszolgálás kereti között oldottunk meg.

Törtük a fejünket, hogy tudnánk felvenni a versenyt sok más nagykereskedés áraival szemben, hogy a legjobb árakat tudjuk adni az akkor már közel 50 viszonteladóink részére akiknek, köszönjük az eddigi bizalmat, hogy kölcsönösen jó üzleteket tudtunk kötni ezáltal együtt fejlődni és profitot termelni. Végül úgy döntöttünk, hogy terjeszkedni kell, de felmerült a hogyan......

Eddigi működését a személyes kapcsolatoknak a nagyszerű korrekt kiszolgálásnak köszönheti és nem utolsó sorban azoknak a partnereinknek, akik hittek bennünk és a termékeinkben. Akikkel megegyezett a nézetünk, ami nem más MINNÉL TÖBB TERMÉKET KEVESEBB PÉNZBŐL MEGVÁSÁROLNI!

A megoldást az új web shopunk nyújtotta, ami egyszerre működik kis-és nagykereskedésként. Továbbra is szeretnék meghálálni partnereink bizalmát.

Felnőttek vagyunk, de megmarad, egy pici gyerek énünk ezért szeretünk JÁTSZANI!

Reméljük Ti is!

Velünk ezt is megtehetitek!!!

Garantált ajándék minden netto 20 000 Ft vásárlás után amit automatikusan sorsol oldalunk. Továbbá Szuper Szerda ajánlatunkkal, amikor egy termék árából legalább 50 %-ot elengedünk. Még rengeteg ötletünk, de azért minden lapot nem teregetünk ki. J

Vásárlóink többségének már vannak mobil tartozék beszállítói , és voltak is amikor megkerestük Őket . Mindenkinek vannak , de szeretnék mi is közéjük tartozni.

Próbálj ki minket, nem fogsz csalódni!