Cuvée Rendezvényház

rendezvényterem, borkóstoló, szabadulószoba

Cuvée annyit tesz házasítás.

Amikor több jó dolgot összekeverünk, és abból valami még jobb lesz.Mi vettünk egy szép épületet, belekevertünk egy kis kultúrát és némi történelmet, hozzáadtunk Tokaji borokat, most pedig hagyjuk érlelődni!


A sárospataki Cuvée Rendezvényház egy XVIII-ik századi épület átalakításával, felújításával jött létre. A keresztboltozatos előterek, az eredeti fa ajtók és a boros pince megőrzésével igyekeztünk a ház polgári, rusztikus hangulatát megőrizni, ugyanakkor ezzel harmonizáló modernitást belevinni, az új funkció igényeihez alkalmazkodva.


Mindazoknak, akik nem a hagyományosat és a mindennapit keresik…


A rendezvényház alkalmas konferenciák sajtó tájékoztatók partner találkozók oktatások, termékbemutatók gálaestek, díjátadók koktél partyk tréningek borkóstolók családi rendezvények, születésnapok, keresztelők esküvők lebonyolítására.A rendezvényházban egy 100 m2-es terem található, mely egy tolófallal két szekcióteremmé bontható. A rendezvénytermet tágas, hangulatos előtér, és egy gyönyörű udvar egészítik ki.A rendezvényterem természetes megvilágítású, alaphangosítás, projektor rendelkezésre áll.