A Kávéház

kávéház,ital, szórakozás, buli

A Kávéház Sárospatakon, a város központjában, – a Makovecz Imre terveialapján készült – A Művelődés Házában található (a Makovecz-téren).


Füstmentes helyiségben, igényes környezetben, kedvező italárakkal várunkminden kedves vendéget, ahol a hétköznapokban a kávézásé, a lazulásé és abeszélgetéseké a főszerep, míg szombat éjszakánként a dübörgő ritmusokpartyhangulata és italakció vár mindenkit.


Nyáron – A Művelődés Háza előtti téren – a hangulatos, nagy teraszunkonhűsölhetsz hűtött itallal vagy fagylalttal.


Nálunk örök barátságok köttetnek, igaz szerelmek szövődnek – egy éjszakára,vagy mindhalálig, ki tudja. Bármikor vezessen is ide az utad, nálunkfolyamatosan zajlik az élet.


Ha kibérelnél egy 80 fős kávézót… ha nálunk vendégelnéd meg barátaidat… haszeretnél asztalt foglalni… A Kávéház rendelkezésedre áll.


Miért válassz minket? Mert könnyenidetalálsz; sokáig nyitva tartunk, sokan elfértek, baráti fogadtatásra találsz,italaink hűtöttek; pultosaink minden alkalommal te és társaságod „jólétéről”maximálisan gondoskodik. És mi vár még? Két gépen ingyenes internet, de hozhatoda saját notebookod is, mert A Kávéház egész területén Wi-Fi (vezeték nélküliinternet) is rendelkezésedre áll. Csocsó és Darts gép. Gyere és próbáld kimagad! Ha unod magad otthon, ha bánatod van, ha jó kedved van, hakikapcsolódásra vágysz, ha jól szeretnéd érezni magad, ha szereted az igényeszenét, akkor Téged is vár A Kávéház!


Nyitvatartás: H - Cs: 10:00 - 24:00

P - Sz: 10:00 - 02:00

V: 12:00 - 24:00


Fizetési mód: csak készpénz


Szolgáltatások: - Asztalfoglalás - Gyerekbarát - Felszolgálás - Szabadtériülőhelyek - Rendezvények csoportok részére - Free Wi-Fi - Csocsó, Darts,Zenegép - Projektoros kivetítő, nagyképernyős televízió