Disznóvágás a Rákóczi vár szomszédságában

Disznóvágási programjainkat egyéni és csoportos kívánság szerint egyeztetés alapján egyedi árkalkulációval is lebonyolíthatjuk.

Készíthetünk egy kétnapos programot sárospataki kirándulással illetve nélküle.
Időpont egyeztetés: Szalai András, telefon: 06/30 9535-055
e-mail: bombi1948@bombi1948.t-online.hu

Program

·         Érkezés péntek délután. A szállás elfoglalása után vacsora a Fekete Macska bisztróban.

·         Rákóczi dárdája (fűszerezett túró kockára vágott sonkával gombával sajttal, sertés combba töltve kirántva és reszelt sajttal megszórva).

·         Vegyes köret: rizs, krokett, házi vegyes savanyúság, Rákóczi túrós.

·         Szombat reggel pálinkás ébresztő a disznóvágás kezdete. Beszélgetés a böllérekkel, disznóperzselés közben forralt bor ivás.

·         Reggeli: Hagymás sült vér, aki nem szereti füstölt kolbászos tojásos rántotta vagy lilahagymás zsíros kenyér.

·         Napközben korlátlan forró tea, gyerekeknek forró csokoládé fogyasztása.

Ebéd:

·         Savanyúkáposztás füstölt kolbászos bableves, sült máj, frissen sült húsok ( lacipecsenye), hagymás tört burgonya, házi csalamádé, palacsintavariációk.

·         Ebéd után zsírszalonna kockázás és kisütése, kolbász és hurka töltés vagy kirándulás Sárospatakon.

Vacsora:

·         Orja leves, sült hurka, sült kolbász toros káposztával burgonyával.

·         Rácsos almás sütemény.

·         Külön kérésre cigány zene.

Reggeli:

·         Tepertő, abárolt szalonna, sült kolbász , hideg falatok a konyhából, tea.

Időpontok: Január 19-21 , február 2- 4, február 16-18

Egyéb időpont külön kérésre.

Árak: 32 ezer forint/fő, amely tartalmazza a 3 napi étkezést és a szállás költséget.